Sup huren Breda

Ervaar zelf de fun van suppen

Wil jij zelfstandig het water op? Dan haal je de sup opgeblazen bij ons op aan Sluissingel 20. Deze hoef je dus niet meer op te blazen. Zo kun je binnen 10 minuten het water op. Hierna heb je minimaal 3 uur de tijd om zelfstandig te suppen. Maar wil je liever een lege sup mee naar een eigen locatie naar keuze? Dan kunnen we in overleg even kijken naar de mogelijkheden.

 

Ga zelf op avontuur door

de Bredase singels met

je eigen sup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt sup-huur?

1. Reserveer

Eerst reserveer je een dag en tijdstip. Vervolgens kies je de duur of het aantal keer.

2. Kies je type activiteit

Daarna kies je je activiteit: losse huur, sup tour of privé clinic en het aantal personen. Reserveer via het boekingsformulier tot 8 personen. Kom je met meer dan 8 personen? Dan kun je via dit formulier een arrangement op maat aanvragen.

3. De Sups liggen opgeblazen voor je klaar & have Fun!

Na de afgesproken tijd lever je ze weer in.

Jobe sup

Duo-sup of Sup-yak

Toe aan een (nieuwe) uitdaging? Probeer dan de Duo-sup of Sup-yak. Hierbij ga je op 1 sup met 2 personen. Dit is een speciale sup die meer draagvermogen (tot 200 kg) aan kan, doordat hij een stuk langer is. Hierdoor kan de sup het gewicht verdelen.

Samenwerking op het water is vereist en plezier gegarandeerd. Dat wil zeggen dat teamwork en afstemming aan het begin wat aandacht zal vragen in het begin. Maar dat hebben jullie vast snel onder de knie.

Ook is het mogelijk dat 1 iemand pauzeert, terwijl de ander verder peddelt. Zo kun je toch je tocht voortzetten. Tenslotte kan er een kayak-zitje bijgehuurd worden, daardoor wordt het sup-yakken. Hiervoor gebruik je een peddel met aan 2 zijden een blad.

Geschikt voor ouders met kinderen, gezinnen of stelletjes.

Adres

Sluissingel 20

4811 TA Breda

sup & fun breda

Openingstijden

Ma & di: 18:00 – 21:00

Wo: 9:00 – 12:00 en 18:00 – 21:00

Do: 9:00 - 21:00

Vr: 9:00 – 21:00

Za & Zo: 10:00 - 17:00

Andere mogelijkheden op aanvraag.

Volg ons

Sup: april - oktober geopend.

SUB bike: het hele jaar geopend.

Vragen?

Bekijk onze FAQ

Mail info@supenfun.nl

Bel 06-48250069