Sub huren Breda

Uniek in Breda:

Stand Up Biking

Vanaf 2021 is het naast het welbekende suppen (staand peddelen op het water) ook mogelijk om te SUB-en bij Sup&Fun! Sub-en? Dat klopt! Je leest het goed. Stand Up Biking is een sportieve activiteit voor een dagje uit in Breda.

SUB staat voor Stand Up Biking en is staand fietsen! Het is een toffe belevenis die helemaal Corona-proof in de buitenlucht plaatsvindt, waarbij je voldoende afstand tot elkaar kunt houden. Je bent actief bezig én het staand fietsen zal een mooie ervaring zijn. Juist in deze tijd, waarin we toch veel dingen zittend doen. Dus sta op, boek een SUB en geniet van de buitenlucht!

 

Ervaar de buitenlucht van

Breda en omgeving staand

vanaf je SUB bike.

stand up biking in breda

Hoe werkt SUB-huur?

1. Reserveer:

 Een dag en tijdstip.

2. Kies je duur, aantal keer en aantal personen:

Reserveer via het boekingsformulier tot 10 personen. Meer dan 10? Stuur een bericht via het contactformulier voor een arrangement op maat.

3. De SUB bikes staan voor je klaar & have Fun!

Na de afgesproken tijd lever je ze weer in.

elliptigo stand up bike RSUB

 

Wil je met meer dan 10 personen SUB bikes huren? Neem dan contact op voor een arrangement op maat.

Van work-out tot sightseeing-tour

Stand Up Biking is een sportieve activiteit voor een dagje uit in Breda. Het is een stevige work-out waarbij je meer dan 33% calorieën verbrandt dan op een traditionele fiets. Je maakt de gewone fietsbeweging maar zonder nek, rug en zadelpijn te krijgen. Het is een goede training voor buikspieren, billen en bovenbenen maar tevens een mooie training voor je conditie en uithoudingsvermogen.

Je kunt deze activiteit inzetten als sportieve work-out maar het is ook een actieve manier om het mooie Breda en omstreken te verkennen en van plekje naar plekje te bewegen. Op deze manier maak je er meer een sightseeing-tour van en ervaar je de stad op een andere manier. Je kunt alleen op pad maar ook in een groep (mits de maatregelen het toelaten) kun je bij ons terecht. Kortom voor ieder wat wils.

We verhuren 2 typen SUB’s:

sub

SUB

Dit is het instapmodel van de SUB-familie. Ideaal om lekker op pad te gaan in de stad of als training. Beleef een nieuwe rijervaring met de vertrouwde beweging van fietsen maar dan net even anders. Deze SUB is licht en gemakkelijk draagbaar. Geniet van een veilige, stabiele en krachtige rit met de speciaal ontwikkelde voetpedalen. Deze SUB heeft 8 versnellingen die werken met shifters aan je rechter hand. De stuurkolom is verstelbaar en met een eenvoudige hendel kun je de rijhoogte voor iedere rijders aanpassen. De banden zijn met 20 inch, klein en mede hierdoor is deze SUB lekker wendbaar.

RSUB

Dit is de racefiets onder de SUB-modellen en hij is te gebruiken op verharde wegen. Met zijn 8 versnellingen is geen berg te hoog. Uitgevoerd met (vaste) voorvork, schijfremmen en 28 inch wielen. Door de pittige training voor de bovenbenen, billen en buik is het een heerlijke full-body work-out in de buitenlucht. Op deze manier prima om een training met je sportteam te vervangen of gewoon heerlijk om met een vriend, vriendin, collega’s of met je gezin te ondernemen. De 8 versnellingen bieden een groot weerstandsvermogen. De schijfremmen van de RSUB zorgen voor een krachtige en gelijkmatige rembekrachtiging en presteren betrouwbaar in natte omstandigheden. Rijden over de weg of door zand, modder of stenen: de RSUB kan het allemaal dankzij de 27,5 inch banden.

rsub

Combinatie van SUP & SUB?

Lijkt het je leuk om een combinatie te ervaren van SUP & SUB, kortom peddelen en biken? Dat kan! Vul hiervoor het contactformulier in voor een arrangement op maat, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Wat is SUB biken precies?

Stand Up Biking is eigenlijk staand fietsen. Een fysieke manier om lekker buiten bezig te zijn. Het is intensiever dan normaal fietsen en een heerlijke work-out. Je kunt het recreatief doen en verschillende plekken in Breda bezoeken of als sportactiviteit in Breda en omgeving.

Hoe hard ga je op de SUB bike?

Afhankelijk van jouw tempo natuurlijk maar de meeste mensen halen tussen de 15-20 km/uur gemiddeld.

Wat doe ik aan bij het SUB biken?

Sportieve kleding die nat (en een beetje vies) mag worden. Advies is 1 laagje meer bovenkleding dan bij hardlopen. Qua schoeisel is sportschoenen met een stevige zool prettig. Het is handig om een klein rugzakje mee te nemen voor waardevolle spullen. Ook is een eigen bidon handig.

Hoe lang kan ik een SUB bike huren?

Je huurt een SUB bike voor minimaal 1 tijdblok en we werken in tijdblokken van 10:00 uur – 13:00 uur | 13:30 uur – 16:30 uur | 17:00 uur – 20:00 uur | 18:00 uur – 21:00 uur.

Je kunt ook kiezen voor 2 blokken, een weekend, een week of een maand.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen SUB biken?

Vanaf 12 jaar of ongeveer 1.55m mag je zelf op de SUB bike. Ben je jonger of nog niet lang genoeg, dan moet je helaas nog even geduld hebben.

Is SUB biken voor iedereen geschikt?

Indien er geen sprake is van een beperking, is SUB biken voor iedereen toegankelijk. Als je kunt fietsen op een normale fiets en er zijn geen fysieke belemmeringen dan is SUB biken ook mogelijk. Je krijgt korte instructie over het gebruik van de SUB bike zodat je veilig het op pad  kunt.

De activiteit is laagdrempelig en je hebt hiervoor geen clinic nodig om de activiteit uit te kunnen voeren.

Adres

Sluissingel 20

4811 TA Breda

sup & fun breda

Openingstijden

Ma & di: 18:00 – 21:00

Wo: 9:00 – 12:00 en 18:00 – 21:00

Do: 9:00 - 21:00

Vr: 9:00 – 21:00

Za & Zo: 10:00 - 17:00

Andere mogelijkheden op aanvraag.

Volg ons

Sup: april - oktober geopend.

SUB bike: het hele jaar geopend.

Vragen?

Bekijk onze FAQ

Mail info@supenfun.nl

Bel 06-48250069