Over Sup&fun

Het gezicht achter Sup&Fun

Mijn naam is Anne Vergouwen en ik ben een sportfanaat in hart en nieren. Mensen plezier laten beleven en letterlijk in beweging brengen, is een van de dingen die ik het liefst doe.

Buiten zijn, sporten & bewegen, ontspanning opzoeken, in de natuur zijn en in contact zijn met mensen is iets wat mij energie geeft. Dit komt perfect terug tijdens het suppen. SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van Nederland. En waarom? Dat wil ik jou graag laten ontdekken.

Sinds mei 2016 haal ik veel voldoening uit het ondernemerschap wat zich uit in mijn bedrijf SUP&FUN. Naast mijn werk als docent in het (sport)onderwijs heb ik de stap gezet om mijn energie te steken in mijn eigen bedrijf. Veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel en je kunt dus professionele instructie en begeleiding verwachten. Zo laat ik mensen FUN beleven op het water, namelijk door te SUPPEN.

Het mooie aan SUPPEN is voor mij de combinatie van BodyMind en Nature! Op het water kun je écht tot rust komen en maak je je hoofd leeg. Dat is heel prettig na een drukke hectische dag, of als onderbreking bij een lange vergadering. Echter kun je ook denken aan een teambuilding sessie of een personeelsuitje.

 Vanaf 2021 voegen we hier ook het SUB biken aan toe. SUB staat voor Stand Up Biking en betekent staand fietsen! Dit is echt een toffe belevenis en helemaal Corona-proof in de buitenlucht, waarbij je voldoende afstand tot elkaar kunt houden. Je bent actief bezig en het staan zal een mooie ervaring zijn. Juist in deze tijd, waarin we als mensen toch veel dingen zittend doen en we leven met beperkingen wil ik mensen de ruimte geven om op deze wijze de vrijheid en het buiten zijn te kunnen ervaren.

 

Klantgericht

Als klant sta je bij ons op nummer 1. We proberen altijd mee te denken met jouw wensen en bieden je graag een arrangement op maat aan, dat helemaal bij jou past.

 

 

Professionele begeleiding

Met veel ervaring in het (sport)onderwijs kun je professionele begeleiding van ons verwachten. Zo maken we suppen toegankelijk voor iedereen.

 

 

Kwaliteit

Bij ons kun je hoge kwaliteit verwachten in service, begeleiding, maar ook in materiaal. Wat ons betreft onmisbaar voor een veilige en geslaagde sup-ervaring.

 

Veelgestelde vragen

SUP Stand Up Paddling

Wat doe ik aan?

Sportieve kleding die nat mag worden of zwemkleding. Voor na het suppen breng je droge kleding mee. Alle kinderen onder de 18 jaar zijn verplicht een zwemvest te dragen. Je kunt slippers of waterschoenen dragen.

Is suppen voor iedereen geschikt?

Indien er geen sprake is van een beperking, is suppen voor iedereen toegankelijk. Je krijgt professionele uitleg en begeleiding, zodat je veilig het water op kunt.

Hoe lang kan ik een sup huren?

Je huurt een sup voor minimaal 1 tijdblok en we werken in tijdblokken van 10:00 uur – 13:00 uur | 13:30 uur – 16:30 uur | 17:00 uur – 20:00 uur | 18:00 uur – 21:00 uur.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen suppen?

Vanaf 8 jaar mag je zelf suppen. Ben je jonger dan mag je bij papa/mama/verzorger voor op de sup mee.

Mogen tieners en pubers alleen het water op?

Onder de 16 jaar is het verplicht om samen met een volwassene een sup te huren en het water op te gaan.

SUB Stand Up Biking

Wat is SUB biken precies?

Stand Up Biking is eigenlijk staand fietsen. Een fysieke manier om lekker buiten bezig te zijn. Het is intensiever dan normaal fietsen en een heerlijke work-out. Je kunt het recreatief doen en verschillende plekken in Breda bezoeken of als sportactiviteit in Breda en omgeving.

Hoe hard ga je op de SUB bike?

Afhankelijk van jouw tempo natuurlijk maar de meeste mensen halen tussen de 15-20 km/uur gemiddeld.

Wat doe ik aan bij het SUB biken?

Sportieve kleding die nat (en een beetje vies) mag worden. Advies is 1 laagje meer bovenkleding dan bij hardlopen. Qua schoeisel is sportschoenen met een stevige zool prettig. Het is handig om een klein rugzakje mee te nemen voor waardevolle spullen. Ook is een eigen bidon handig.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen SUB biken?

Vanaf 12 jaar of ongeveer 1.55m mag je zelf op de SUB bike. Ben je jonger of nog niet lang genoeg, dan moet je helaas nog even geduld hebben.

Is SUB biken voor iedereen geschikt?

Indien er geen sprake is van een beperking, is SUB biken voor iedereen toegankelijk. Als je kunt fietsen op een normale fiets en er zijn geen fysieke belemmeringen dan is SUB biken ook mogelijk. Je krijgt korte instructie over het gebruik van de SUB bike zodat je veilig het op pad kunt.

De activiteit is laagdrempelig en je hebt hiervoor geen clinic nodig om de activiteit uit te kunnen voeren.

Adres

Sluissingel 20

4811 TA Breda

sup & fun breda

Openingstijden

Ma & di: 18:00 – 21:00

Wo: 9:00 – 12:00 en 18:00 – 21:00

Do: 9:00 - 21:00

Vr: 9:00 – 21:00

Za & Zo: 10:00 - 17:00

Andere mogelijkheden op aanvraag.

Volg ons

Sup: april - oktober geopend.

SUB bike: het hele jaar geopend.

Vragen?

Bekijk onze FAQ

Mail info@supenfun.nl

Bel 06-48250069