Over mij

Bij Sup & Fun kun je professionele begeleiding en instructie verwachten. Benieuwd naar het gezicht achter Sup & Fun? Lees snel verder.

Het gezicht achter Sup & Fun

Mijn naam is Anne Vergouwen en ik ben een sportfanaat in hart en nieren. Mensen plezier laten beleven en kennis laten maken met SUPPEN, dat is een van de dingen die ik het liefst doe.

SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van Nederland. En waarom? Dat wil ik jou graag laten ontdekken..

Sinds mei 2016 haal ik veel voldoening uit het ondernemerschap wat zich uit in mijn bedrijf SUP&FUN. Na vele jaren ervaring in het (sport)onderwijs heb ik de stap gezet om mijn energie te steken in mijn eigen bedrijf. Je kunt dus professionele instructie en begeleiding verwachten. Zo laat ik mensen FUN beleven op het water, namelijk door te SUPPEN.

Het mooie aan SUPPEN is voor mij de combinatie van Body, Mind en Nature! Op het water kun je écht tot rust komen en maak je je hoofd leeg. Dat is heel prettig na een drukke hectische dag, of als onderbreking bij een lange vergadering. Echter kun je ook denken aan een teambuilding sessie of een personeelsuitje.

Waarom kies je voor Sup & Fun?

Klantgericht

Als klant sta je bij ons op nummer 1. We proberen altijd mee te denken met jouw wensen en bieden je graag een arrangement op maat aan, dat helemaal bij jou past.

Professionele begeleiding

Met veel ervaring in het (sport)onderwijs kun je professionele begeleiding van ons verwachten. Zo maken we suppen toegankelijk voor iedereen.

Kwaliteit

Bij ons kun je hoge kwaliteit verwachten in service, begeleiding, maar ook in materiaal. Wat ons betreft onmisbaar voor een veilige en geslaagde sup-ervaring.

Sup & Fun

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

4811 VX Breda

06 48 25 00 69

supenfun@gmail.com

Openingstijden

Maandag & dinsdag: gesloten

Woensdag: 9:00 - 11:30

Donderdag: 9:00 - 21:00

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag & zondag: 10:00 - 17:00

Andere mogelijkheden op aanvraag.

Vanaf april tot oktober geopend.

Een ogenblikje geduld..